Operafrue

Da er det "out there"; jeg, Tone Karoline, er dedikert operafrue til min kjære Mr.E! Og da skulle det vel bare mangle at jeg titt og stadig får lov til å stase meg opp for å oppleve noen av de fantastiske produksjonene som mannen er med på nede i Bjørvika.

Nå sist lørdag var det Peter Grimes som stod på tapetet, en heller trist og bitter opera som kanskje ikke stod helt i stil med været, jeg var like overrasket over at sola skinte i alle pausene, men forestillingen var virkelig en opplevelse. Med sterke rolleprestasjoner på solistsiden og et operakor som virkelig fikk ta plass og vise hva de er gode for, var Peter Grimes en forestilling verdt å få med seg. 

Og en herlig fordel med å være gift med en solist er at man får være med på premierefesten etterpå, hurra! 

Her kommer noen bilder fra lørdagen som jeg startet med et fabuløs rekemåltid sammen med Herr Momus, (nesten) iskald prosecco i vannkanten er aldri feil =)

Været tilsa en skikkelig sommerkjole, så da falt valget på denne herligheten jeg kjøpte til min tantes bryllup. Hele antrekket kommer senere.


Vi spiste i Brasseriert som er Operaens "uhøytidelige" restaurant og dette er et sted som jeg virkelig anbefaler! Ikke bare er prisene ganske hyggelige, men beliggenheten er jo helt perfekt på en sommerdag. Ta med gode venner og del en flaske avkjølende mens du nyter fjord og sol.

Husets aperitiff og Prosecco til maten. Mmmm...Og det var mer enn nok reker, er man ikke storspist av seg kan man godt dele en porsjon.

 

Har du vært eller kunne du tenkt deg en tur i Operaen? Er du skapfan eller hellig overbevist om at opera er gørrkjedelig? Jeg for min del kan godt like en dag som lørdagen!

5 kommentarer

wenche

08.jun.2011 kl.23:28

wooow noen som er HELDIG! ser fantasktisk ut!!!! jeg kunne absolutt tenkt meg en tur på opera!!

Lene

08.jun.2011 kl.23:34

Jeg har vært i operaen med sviger's overraskende lite boring faktisk! LOL Kunne kanskje holdt med en omgang men pytt pytt! Absolutt verdt besøket! :)

carinacharlotte

09.jun.2011 kl.09:46

Så spennende da :-)

aldri vært der faktisk!

Marte

10.jun.2011 kl.07:04

Så fin du var :) Jeg har ikke vært på noen forestilling i Operaen før, men har vært rundt og tuslet i/oppå/utafor :)

AccordingtoTK

10.jun.2011 kl.12:13

Marte: Takk :* da anbefaler jeg en forestilling neste gang ;)

Skriv en ny kommentar

AccordingtoTK

AccordingtoTK

26, Oslo

Jeg er originalt en fin mix av Nordmøring og Trønder, men nå nyter jeg livet i Oslo. Her jobber jeg som danselærer og koreograf og skulle ønske døgnet hadde 27 timer. Jeg elsker å vente med å legge meg til solen står opp, da smaker livet best!

Kategorier

Arkiv

hits bloglovin