What I Wore

Jeg leser en hel del blogger, følger flere enn jeg egntlig har tid til å lese på Bloglovin, og elsker å bli inspirert av andres stiler, prosjekter og reiser. En av de bloggene jeg har fulgt lengst er What I Wore som skrives av den skjønne Jessica Quirk.

Hun deler daglig sine antrekk med leserne og dette er som oftest antrekk som man selv kan sette sammen, fordi hun ikke kjører på med masse dyrt designertøy, hurra. Og i det siste har hun postet en del kjoler som hun har sydd selv og når jeg så denne ble jeg helt forelsket; (i kjolen altså..)


Omg! Elsker de lyseblå detaljene.


Denne er sydd utifra et retromønster fra Butterick og etter en rask runde på Google hadde jeg klikket hjem både mønsteret til denne kjolen og flere andre retromønster;

 


Gleder meg til å ha noen skikkelig syprosjekter igjen, blir mye kostymesying med jobben, kanskje jeg til og med finner stoffer i Paris! Hva tror dere, er det flere enn meg som liker å sy?

6 kommentarer

thehybridize

16.jun.2011 kl.18:45

Nice! Den kjolen var supersøt.

Kunne virkelig ønske jeg kunne sy, men mangler nok både talent og tålmodighet! ;)

Anne.

Cille

16.jun.2011 kl.23:48

Nice! Har både noen shorts- og kjoleprosjekter på gang for tida. Håper på å komme over spennende stoffbutikker nedover europa i ferien!

Og angående Paris så kom jeg over et (gammelt) reisetips: http://profil.aftenposten.no/communityProfileWeb//travelTip/view.htm?userEntryId=12234

Lykke til med nye prosjekter, omslotsen;)

AccordingtoTK

17.jun.2011 kl.00:05

Cille: Tuusen takk Cille! Det skal jeg absolutt sjekke ut =) Vi får starte opp som sydamer i lag, søke om jobb sammen i Operaen i Kr =)

Cille

17.jun.2011 kl.00:28

Hahaha! Fantastisk forslag.. Boogie woogie i systua! Nei..Du er nok en liga eller 3-4-5 over meg i klesying! Men..morsomt å eksperimentere uansett ;D Ser det for meg da. Halvparten av kostymene i nøtteknekkeren fine og fjonge, resten ganske spesielle!

AccordingtoTK

17.jun.2011 kl.00:30

Cille: Haha vet nå ikke det! Men fytti så gøy det hadde vært =) En kort og en laaang!!

AccordingtoTK

17.jun.2011 kl.00:31

thehybridize: Det skal sies at jeg er ganske selvlært og at min tålmodighet ikke alltid strekker til heller ;)

Skriv en ny kommentar

AccordingtoTK

AccordingtoTK

26, Oslo

Jeg er originalt en fin mix av Nordmøring og Trønder, men nå nyter jeg livet i Oslo. Her jobber jeg som danselærer og koreograf og skulle ønske døgnet hadde 27 timer. Jeg elsker å vente med å legge meg til solen står opp, da smaker livet best!

Kategorier

Arkiv

hits bloglovin