Evening in Oslo Morning in Paris

Vekkerklokka er stil inn på 03:00, noen som egentlig tilsier at jeg burde sovet søtt på puten min allerede, men vet dere hva? Jeg er faktisk litt nervøs, ikke for å fly eller reise, men nervøs for å møte en by som jeg har så mange forventninger til, en by som er så klassisk, som har vært åstedet for så mange evige filmromanser og magiske øyeblikk, hvordan blir Mitt Paris?

Heldigvis har jeg en veldig smart mamma som alltid har kloke ord på veien, og hun sa at "nå må du bare nyte turen og kjenne på byen på din egen måte!". Også reiser jeg jo sammen med min fantastiske Mr.E og det er alltid bra =)

Macen er med i kofferten og jeg håper virkelig jeg kan oppdatere dere litt hver eneste dag, sende en liten bit av Mitt Paris via trådløse veier. Så til neste gang-a bientôt!


Bilder WHI


4 kommentarer

Kari

19.jun.2011 kl.22:48

God tur :) Paris er fantastisk!

missM

19.jun.2011 kl.22:53

Kooooos deg masse i Paris. Byen er fin, og alle opplever den vel på sin måte! Gleder meg til å se bilder

carinacharlotte

20.jun.2011 kl.11:39

kos deg kjempemasse! god tuur <3

carolinesandelin

20.jun.2011 kl.13:09

ååh du måå blogge da!

Skriv en ny kommentar

AccordingtoTK

AccordingtoTK

26, Oslo

Jeg er originalt en fin mix av Nordmøring og Trønder, men nå nyter jeg livet i Oslo. Her jobber jeg som danselærer og koreograf og skulle ønske døgnet hadde 27 timer. Jeg elsker å vente med å legge meg til solen står opp, da smaker livet best!

Kategorier

Arkiv

hits bloglovin