DIY Shorts

Jeg har kapret en av Mr.E's gamle chinos og før vi setter kursen mot Larvik på torsdagen, er den forhåpentligvis gjort om til en behagelig boyfriendfit shorts, perfekt for noen timer i bilen. Har sett på litt inspirasjon;Chinosen jeg skal bruke er mørk og vil se super ut med brunt skinnbelte.

I dag har vi vært på IKEA for andre gang på én uke, vi klarte nemlig å plukke med oss feil størrelse på en hylle første runde, og nå har jeg virkelig fylt opp IKEAkvoten for en stund. Uansett hvor kjapp og effektiv man selv er, så er det jo alltid de som stresser seg selv og alle andre rundt seg! Heldigvis er alt riktig nå og kurgen med telys er fylt opp =)

Men nå skal jeg straks slenge meg på sykkelen og møte Sjuw på løkka hvor det blir noe forfriskende i glasset, det er ikke strålende sommervær, men temperaturen er allikevel sånn at  man kan sitte ute, herlig. Håper på skikkelig finvær i Larvik, da er det skikkelig ferieparadis der med bading og grilling, hurra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AccordingtoTK

AccordingtoTK

26, Oslo

Jeg er originalt en fin mix av Nordmøring og Trønder, men nå nyter jeg livet i Oslo. Her jobber jeg som danselærer og koreograf og skulle ønske døgnet hadde 27 timer. Jeg elsker å vente med å legge meg til solen står opp, da smaker livet best!

Kategorier

Arkiv

hits bloglovin