TK's Gevanter DIY The Boyfriendshorts


Shorts//DIY av en herrechinos  T-Shirt//H&M  Herreklokke//Fossil  Sandaler//American Eagle Outfitters

Slik ble shortsen og jeg er kjempefornøyd, om jeg får si det selv. Siden chinosen i utgangspunktet er en herrebukse blir passformen herlig avslappet, skal bare flytte knappen i livt litt inn så blir den perfekt. Matchet den med en deilig bomulls t-shirt fra H&M og Mr.E's Fossil klokke. Med sommersandaler fra NY var antrekket komplett.

Nå har jeg nettopp startet dagen med å bli vekket av frokostdufter som kom snikende opp på soverommet. Det er så stille og rolig her, og sengene så myke, at jeg kan sove bort hele dagen. Men når det lukter av nystekt  bacon og eggehakk , og nykokt kaffe, da er det ikke vanskelig å få tærne ut fra dyna =)


3 kommentarer

Nikky

08.jul.2011 kl.14:15

loving it <3

Tantis

08.jul.2011 kl.14:54

Du e bærre lækker Tonemor <3 Ønsker dere en riktig god ferie og vet at dere nyter hvert eneste sekund :O) Klems fra tantis PS! Hils din sjarmerende Mr.E!

AccordingtoTK

08.jul.2011 kl.20:26

Tantis: Åh fine tantis! Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

AccordingtoTK

AccordingtoTK

26, Oslo

Jeg er originalt en fin mix av Nordmøring og Trønder, men nå nyter jeg livet i Oslo. Her jobber jeg som danselærer og koreograf og skulle ønske døgnet hadde 27 timer. Jeg elsker å vente med å legge meg til solen står opp, da smaker livet best!

Kategorier

Arkiv

hits bloglovin