Barrrrbeque Pirat

Først må jeg bare si at det er litt gøy at ingen har gjettet hvor jeg skal enda, tihi, nesten så jeg må premiere på ordentlig om noen gjetter riktig ;) Et tips er at bildet er av hotellet jeg skal bo på og det er nevnt i en kjent musikal.. 

I dag har det vært utrolig lekkert vær her, noe som har resultert i at macen har ligget hjemme, mens jeg har slikket sol og badet her i idylliske Larvik, herrrlig! 


Bikini//Accessorize

Nå har vi akkurat spist deilig grillmat, drukket sommerøl og nytt de siste solstrålene som glitret over hustakene. Og jeg kjøpte sommerNonStop som skal få ben å gå på straks, mmmm =)


Summerlovin' <3


I morgen satser vi på mer av dette fantastiske været også er det nattåpent på byen, hurra! Da blir det å jakte litt etter noen kupp, spise ferske berlinerboller og se Christian Ingebrigtsen på scena! Men nå blir det å nyte sommerkvelden i improvisert pirat antrekk, haha ;
Arrrrrrrr...

Håper dere også har deilig sommervær der dere er =)

5 kommentarer

Kari

13.jul.2011 kl.21:56

Så koselige bilder! Ha en fin sommerkveld :)

Siv

13.jul.2011 kl.23:01

Jeg vil ikke proove aa gjette engang; jeg suger i sant :p FLOTT me nydelig vaer, vi har hatt litt saannt i dag vi ogsaa :D

Nikky

14.jul.2011 kl.12:39

fine bilder<3

carinacharlotte

14.jul.2011 kl.15:21

Aner fortsatt ikke jeg.. hehe.

fine bilder og søtt antrekk! <3

missM

14.jul.2011 kl.19:17

Fine piraten :) Håper dere har kost dere på show.

Aner ikke hvor det hotellet er, kan ikke huske å ha sett bygget, og jeg reiser en del ;) Men det ser ut som det er i sør Europa et sted.

Skriv en ny kommentar

AccordingtoTK

AccordingtoTK

26, Oslo

Jeg er originalt en fin mix av Nordmøring og Trønder, men nå nyter jeg livet i Oslo. Her jobber jeg som danselærer og koreograf og skulle ønske døgnet hadde 27 timer. Jeg elsker å vente med å legge meg til solen står opp, da smaker livet best!

Kategorier

Arkiv

hits bloglovin