Big City Life

Å komme tilbake til Oslo etter en deilig, lat uke i Larvik, er som å sette seg i en karusell som går i 120km/t! Før jeg viste ordet av det var helga over og mandagen der igjen, hurramegrundt... Men i går og i dag har det heldigvis roet seg ned litt og dagene kjennes igjen ut som lange sommerdager, sett bort ifra regnbygene som kommer med jevne mellomrom da.

I går og i dag har vi virkelig vært effektive her hjemme og ryddet opp i gamle sko, klær og vesker, kastet gammelt rot og igjenoppdaget bortglemte skatter. Badet er vi ikke kommet igang med enda, men vi har lagt en plan som jeg tror blir veldig bra =)

Nå er jeg akkurat hjemme fra en koselig date med Sjuw på Løkka, fikk til og med sittet på gresset med en is i kveldssola, så blir det å ta med seg hjemmelaget skalldyrsalat og nybakte scones i sykkelkurven. Turen går til Operaen for litt jobbing etterfulgt av piknikk på taket mens vi linseluser oss inn på Sommeråpent, haha =) God tirsdagskveld til dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AccordingtoTK

AccordingtoTK

26, Oslo

Jeg er originalt en fin mix av Nordmøring og Trønder, men nå nyter jeg livet i Oslo. Her jobber jeg som danselærer og koreograf og skulle ønske døgnet hadde 27 timer. Jeg elsker å vente med å legge meg til solen står opp, da smaker livet best!

Kategorier

Arkiv

hits bloglovin