Time flies when you have loads to do!

I løpte av de siste to uken har jeg satt rekord i utskifting av tekninske duppeditter; ny IPhone 4 er frivillig kommet i hus (hvit er den også, hurra) og i skrivende stund sitter jeg å taster på en splitter ny MacBook Pro... Sistnevnte var ikke en planlagt utskiftning og jeg synes faktisk det er ganske trist at jeg ikke lengre har en hvit mac i fanget. Men sånn er livet og min nye sølv-bebis er ganske stilig altså!


Også har vi hatt besøk av fantastiske Kate Simmons på Vinderen i helga hvor hun har holdt Cecchetti kurs for Grade 4-6, gjort koreografi med kompaniet og coachet oss lærerene. Det har vært en veldig inspirerende og lærerik helg, og selv om mandagen kommer veldig fort når man har vært på jobb hele helga, så var det verdt det =)

Den neste uken kommer til å bli hektisk med siste innspurt før forestillingen Drømmefangeren har premiere på søndag, sjekk ut denne bloggen for mer Info, og så følger en hel drøss med juleforestilinger etterpå, før desember kan komme med litt roligere tilstander. Jeg elsker jobben min, men det skal jammen bli godt å komme i mål med dette semesteret =)


4 dager med bare mine egne tanker i London i sommer, godt for hodet og sjel. I desember blir det en uke hjemme i Kristiansund, det blir også godt.


4 kommentarer

QUIZZA

14.nov.2011 kl.12:40

så gøy !

men forresten, har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne extentions, solkort, ansiktsmaske og mye mer, trekker 25 heldige vinnere om en kort tid, hadde vært gøy om du hadde meldt deg på :)

Siv

14.nov.2011 kl.16:03

Ajaja, gratulerer med to stykk nye babyer! Er du lærer på en form for danseskole? Har ei venninne som går dans førsteåret på vgs :')

Mr. E

15.nov.2011 kl.00:01

Så flott du kler London! =)

Kari

16.nov.2011 kl.20:17

Elsker apple! Sitter med en hvit mac selv, men veldig redd den må byttes ut snart

Skriv en ny kommentar

hits bloglovin